Poliţia Română urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară minunată şi LA MULŢI ANI! De ziua femeilor, poliţiştii vasluieni cu sprijinul clubului moto Blue Knights Romania IV, au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, poliţiştii vasluieni cu sprijinul clubului moto Blue Knights Romania IV au oferit flori femeilor care s-au aflat în trafic, în calitate de conducător auto sau pasager.

Astfel, doamnele şi domnişoarele surprinse în trafic au fost “amendate” de poliţişti cu flori, felicitări şi un sfat preventiv pentru siguranţa lor. Nu este pentru prima dată când poliţiştii au lăsat la o parte procesele verbale şi au oferit flori şi felicitări conducătoarelor auto, le-au adresat mulţumiri pentru conduita preventivă avută în trafic, dar şi câteva recomandări privind siguranţa traficului rutier, dorindu-le un drum bun, fără evenimente.

Gestul s-a adresat tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care colegii noştri și membrii clubului le-au întâlnit în trafic, dar şi  celor pornite la scurte plimbări sub razele unui plăcut soare primăvăratec.

GALERIE FOTO

Articolul precedentSporting Juniorul Vaslui joacă la Roman
Articolul următorSală arhiplină la Concertul Primăverii