Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 21 de ani, din județul Iași, care a declarat că, în timp ce se afla în incinta unei unități de cazare, din municipiul Vaslui, un bărbat necunoscut i-a smuls o bijuterie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și au stabilit împrejurările comiterii faptei. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat de către polițiști și predat părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articolul precedentTrișca și cavalul, vedetele Festivalului ”Fluieraș vasluian”
Articolul următor„Chronica Hușilor și a Episcopiei cu aseminea numire” a Episcopului Academician Melchisedec Ștefănescu, reeditată după 150 de ani