Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, Biroul de Ordine Publică,  au reținut un bărbat în vârstă de 53 ani, din municipiul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de încălcare a unei hotărâri judecătorești şi a unei infracțiuni de încălcare a ordinului de protecţie provizoriu.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 51 ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că, un  bărbat  de 53 de ani, a încălcat un ordin de protecţie emis de Judecătoria Vaslui.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul lunii august, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecţie pe numele bărbatului în cauză.

Prevederile ordinului de protecție au fost încălcate în mod repetat, ultima data în ziua de 9 octombrie, ora 14, când persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, o femeie de 51 de ani, din municipiul Vaslui.

Având în vedere faptul că bărbatul avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanţa de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de vătămată şi locuinţa acesteia, acesta a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de vineri, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Articolul precedentBârlădean prins băut la volan și cu permisul suspendat
Articolul următorO angajată a sustras din conturile unei bănci din Bârlad peste 42 000 de lei în 4 ani!