Ioan Alexandru Badiu, polițistul care s-a împușcat în cap la Caracal cu pistolul din dotare, duminică după-amiază, este de loc din municipiul Bârlad. El era în poliție de aproximativ doi ani și de aproape o lună transferat la IPJ Olt. Alexandru Badiu se află la Terapie Intensivă în stare foarte gravă.

Alexandru Badiu în vârstă de 30 de ani, era ajutor de șef de post în localitatea Corbu. El venise prin transfer din județul Timiș la IPJ Olt de aproximativ o lună de zile. Nu avea mai mult de doi ani vechime în meseria de polițist.

Alexandru Badiu se căsătorise în 2017 și locuia cu soția sa în apartamentul socrilor. Conform surselor apropiate anchetei, bărbatul originar din Bârlad și-ar fi pus pistolul la cap și ar fi tras de față cu soția și cumnatul său, după o presupusă ceartă.

Imediat după ce Alexandru a tras cu pistolul, cumnatul acestuia a solicitat ajutor medical.

Polițistul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, prognosticul medicilor fiind unul „extrem de rezervat”

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.00, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri medicale de urgenţă, apoi a fost investigat rapid, a efectuat un computer tomograf cranian, s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral sever cu multiple leziuni craniene. Pacientul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă a spitalului nostru pentru Neurochirurgie. Prognosticul este unul extrem de rezervat”, au declarat medicii de la Spitalul din Craiova unde a fost dus Alexandru Badiu.

 

Articolul precedentVasluian arestat în județul Neamț după ce a înșelat o femeie de 75 de ani. Ce metodă a folosit bărbatul
Articolul următorȘoferii profesioniști luați în vizor de polițiști. Ce anume vor verifica oamenii legii