Doi polițiști de frontieră aflați în timpul liber au găsit un portmoneu, în care se aflau documente și sume de bani, pe care l-au predat proprietarului.

 

Vineri seara, în jurul orei 19.00, doi polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în timpul liber la cumpărături într-un magazin din localitatea Berezeni,  au observat pe pardoseala acestuia un portmoneu. 

Aceștia au anunțat dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni și au solicitat prezența șefului de tură. Acesta a procedat la verificarea sumară a conținutului portmoneului, în care a gãsit o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă consistentă de bani (în lei, bonuri de masă și valutã). 

 Pe baza documentelor gãsite a fost identificat proprietarul în persoana unei femei din localitatea Vetrișoaia, care a fost anunțată telefonic și invitată la sediul sectorului pentru recuperarea bunurilor.

 Douăzeci de minute mai târziu, portomoneul, cu toate bunurile aflate în interior, i-a fost înapoiat femeii, în baza unui proces verbal.

Polițiștii de frontieră nu au dorit să li se dezvăluie identitatea, însă au precizat că gestul lor este unul de normalitate și că fiecare cetățean trebuie sã procedeze la fel în astfel de situații. 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentMarian Vanghelie: „DNA mi-a propus să colaborăm. Nu am acceptat”
Articolul următorA încercat să păcălească polițiștii de frontieră cu un ITP falsificat