O fotografie inedită a fost surprinsă în imediata vecinătate a primăriei Bârlad, în care câțiva dintre angajații firmei care a câștigat licitația privind concesionarea serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân, merg cu ușa autoutilitarei deschisă și cu o armă folosită pentru tranchilizare, la vedere. Totul, în toiul zilei, în plin centrul orașului.

Transport persoane în dubă?

În fotografia respectivă, care s-a viralizat imediat în mediul online, se poate observa cum câteva persoane călătoresc în partea din spate a unei autoutilitare, care nu pare a fi omologată pentru transport persoane, iar una dintre ele ține la vedere o armă care se folosește (cel mai probabil!) la tranchilizarea patrupedelor pentru a fi capturate.

Totul, în văzul tuturor și în plin centrul orașului Bârlad.

Comentariile, îi pun la zid pe respectivii angajați pentru atitudinea de „trupe speciale” dar și pe polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad, acuzați că în astfel de cazuri ar închide ochii.

„Pe mine dacă mă prindeau așa, chiar și cu o poză de pe facebook, îmi luau permisul imediat”, spune R. Florin, într-un comentariu pe rețeaua de socializare.

„In orașul Barlad cei de la Asociația Sprijina Cainii (respectiv Adapost Barlad pe Facebook), nu respecta pe nimeni și nicio regula de circulație. Politia Rutieră Barlad este normal ca sa mearga oamenii in duba și cu USA deschisă???? Luam și noi permisul conducere? Aloooo Arme și Muntii Vaslui suntem in război???? Mergem cu arma asa ca pe front????”, este un alt comentariu al unei asociații care vine în sprijinul patrupedelor din municipiul Bârlad.

Așteptăm reacția organelor abilitate să aplice măsuri într-o astfel de situație, respectiv Biroului Rutier Bârlad.

Articolul precedentCampanie inedită de achiziționare a abonamentelor la Hușana Huși
Articolul următorVasluiul a fost condus pentru o zi de către o primăriță