La Cupa României la taekwon-do ITF de la Vaslui a fost prezent președintele Federației Române de Taekwon-do ITF, Cosmin Oprescu.

Oficialul a fost impresionat de organizare, mulțumindu-i lui Marius Ionicescu, vicepreședintele federației și președintele clubului organizator, Sulsa, pentru implicare. Acesta a ținut să-l felicite și pe primarul Vasile Pavăl, un susținător al taekwon-do-ului vasluian.

”Sunt foarte mulțumit de organizare, vreau să felicit pe această cale Clubul Sulsa, prin Marius Ionicescu, vicepreședintele Federației și președintele clubului. S-a implicat extraordinar, pentru a avea o organizare de excepție. Mulțumesc Primăriei Vaslui pentru implicare și tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment, de la părinți, voluntari, până la staff tehnic și sportivi”, a declarat Cosmin Oprescu.

Șeful Federației Române de Taekwon-do ITF a mai precizat că rezultatele din ultimii ani de pe plan internațional au dus la o dezvoltare a acestui sport în România, dovadă fiind numărul record de participanți la Cupa României.

”Avem un număr record de participanți, ceea ce înseamnă că Federația noastră se află în plină dezvoltare, nu numai la nivel național, ca număr de sportivi, ci și la nivel internațional, unde am obținut rezultat deosebite. Anul acesta am ocupat locul 5 pe națiuni la Mondiale și locul 3 pe națiuni la Campionatul European”, a mai afirmat Cosmin Oprescu, care are ca obiectiv clasarea României pe primul loc pe națiuni în Europa.

Articolul precedentSporting Vaslui a câștigat derby-ul județean, cu CSM Vaslui, scor 3-1
Articolul următorMuzeul Județean ”Ștefan cel Mare” a găzduit vernisajul expoziției ”Donații/Donatori”