Răzvan Burleanu, președintele FRF, alături de Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, va onora invitația făcută de președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui, Bogdan Gheorghiță, și va fi prezent la Cupa ”Ștefan cel Mare” la fotbal.

Competiția se adresează selecționatelor AJF din zona Moldovei, iar inițiatorul proiectului intenționează să organizeze anual acest turneu, iar locația va fi alta, prin rotatie, fiecare dintre cele 8 județe ale Moldovei urmând să preia ștafeta.

Răzvan Burleanu nu se află la prima prezență în municipiul Vaslui.

Șeful fotbalului românesc a fost prezent la Winter Cup, la festivitatea de premiere a echipelor vasluiene care s-au remarcat pe plan național, dar și la finala județeană a Cupei Satelor.

Președintele FRF consideră Vasluiul un model pentru România în ceea ce privește dezvoltarea fotbalistică: ”Pot să spun că județul Vaslui, implicit activitatea desfășurată de Asociația Județeană de Fotbal, este un model pentru România. În momentul de față, județul Vaslui are cea mai mare creștere de număr de echipe, de jucători angrenați în competițiile fotbalistice, comparativ cu 2014. Asta înseamnă că la nivel de AJF lucrurile s-au așezat, care are o strategie foarte clară în ceea ce privește dezvoltarea fotbalului”.

Articolul precedentRegal de tango pe scena Festivalului ”Hora din Străbuni”
Articolul următorLa volanul unui ansamblu rutier, fără drept