Răzvan Bocancea

Vasluiul revine în forță în circuitul internațional de culturism și fitness. CS ”Vytrox Gym” Vaslui, club coordonat de Emilian Știrbu, a uimit asistența la IFBB Diamond Cup Tiger Classic, de la București.

Răzvan Bocancea a demonstrat că rezultatele obținute pe plan național nu sunt întâmplătoare, urcând pe cea mai înaltă treaptă la bodybuilding, în proba rezervată juniorilor.

Vasluianul a cucerit medalia de aur, încununând munca acestuia de câteva luni bune.

”Participarea la un eveniment internațional, atât pentru mine ca antrenor, cât și pentru sportivul pe care îl pregătesc, este o mare realizare. Este foarte greu să accezi la astfel de competiții, pentru că sunt criterii de selecție foarte drastice. Este rezultatul unei munci titanice. Se muncește non stop. Zi de zi. Pe toate fronturile: fizic, psihic, emoțional, artistic. Cu cât te apropii mai mult de ziua concursului, cu atât emoțiile sunt mai mari”, a spus Emilian Știrbu, antrenorul lui Răzvan Bocancea.

CS ”Vytrox Gym” Vaslui se află în plină perioadă competițională. Suceava, Dej, Oradea și Sibiu sunt următoarele week-end-uri competiționale.

Articolul precedentÎnceput de an școlar în plin șantier la Vaslui
Articolul următorVasluiul organizează Cupa Moldovei la taekwondo