Ploaia nu i-a împiedicat pe vasluieni să “invadeze” Copoul, care “zumzăia” de freamătul acestora, dornici să bucure de muzica lui Verdi, Straus sau Puccini, mai actuali ca niciodată, graţie virtuozităţii muzicale a Filarmonicii din Iaşi, care menţine tradiţia ca o dată pe an, în luna florilor, să susţină un concert la Vaslui.

Şi de această dată, evenimentul organizat de Rotary Club Vaslui a atras sute de vasluieni, fani ai muzicii simfonice, aplaudând îndelung concertul susţinut de orchestra simfonică şi corul “Gavriil Musicescu” al filarmonicii ieşene, care au oferit un spectacol de gală.

“Împreună cu Rotary Club organizăm în parteneriat acest concert. Felicit Rotary pentru că va premia performanţa. Copiii deosebiţi sunt în atenţia tuturor. Aşteptăm cu nerăbdare acest concert, de un an de zile. Această faimoasă Filarmonică de la Iaşi a devenit un prieten al vasluienilor. Sunt convins că acest concert ne va umple inimile de bucurie şi cu toţii l-am apreciat ca atare”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Manifestarea a vizat şi premierea celor mai buni 6 elevi vasluieni, criteriul de selecţie reprezentându-l rezultatele obţinute la olimpiadele naţionale defăşurate la materii dificile.

 

Articolul precedentPrezența la urne a ajuns la 8,2% în județul Vaslui
Articolul următorPrezența la vot în Bârlad: 13.841 de alegători s-au prezentat în secții până la ora 14:00