Aglomeraţie de nedescris la intrarea în ţară prin Vama Siret. O coadă imensă care se întinde pe o suprafaţă de 10 kilometri s-a format din cauza actelor pe care trebuie să le completeze cei care vin în România. 

Transportatorii sunt foarte nemulţumiţi de faptul că pierd zile întregi la coadă pentru a le veni rândul la verificare. Ei spun că această problemă se repetă în fiecare an, în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

În încercarea de a rezolva problema, șoferii au cerut ajutorul Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri Bucovina.

„Poblemele sunt timpii de trazit in frontiera care sunt din ce spun transportatorii pana la 3-4 zile. Nu vor sa vorbeasca soferii probabil vom face un memorandum catre toate autoritatile”, spune Alin Creţu, preşedintele Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri Bucovina.

În Punctul de trecere de la Siret există doar trei artere de intrare. Ar mai fi nevoie de încă un terminal pentru ca fluxul mare de trafic să se desfăşoare în condiţii normale. În lipsa acestuia nici suplimentarea personalului nu poate rezolva problema aglomeraţiei. 

Articolul precedentCe anunță meteorologii pentru astăzi
Articolul următorNumărul real al deceselor COVID 19 ar putea fi mai MARE în România – Raportul DEVASTATOR al Comisiei Europene