Un angajat al unei societăți comerciale din zona Pieței Centrale din Bârlad a găsit lunea trecută o sumă mare de bani, pe care ulterior a predat-o unei patrule a Poliției Locale. Păgubitul este așteptat acum de polițiștii locali să-și recupereze banii. El trebuie să spună exact suma și în ce anume erau împachetate bancnotele.

Pe 24 februarie, doi agenți din cadrul Poliției Locale Bârlad, aflați în timpul serviciului, patrulau în zona centrală din municipiul Bârlad. La un moment dat au fost opriți de un bărbat și o femeie, soți, care le-au semnalat faptul că un cetățean a găsit o sumă mare de bani. Cei doi agenți au identificat un angajat al unei societăți comerciale, care a confirmat găsirea banilor. După verificările inițiale nu a fost găsit păgubașul.
 
Poliția locală așteaptă ca persoana care a pierdut banii să se prezinte la sediul instituției din municipiul Bârlad, str. Cpt. Grigore Ignat nr. 61, pentru a face dovada că îi aparțin, urmând a-i fi restituți. Totodată solicită sprijin de la populație în vederea identificării păgubașului; orice informație poate fi transmisă telefonic, la numerele 0335.408.409, 0335.408.707, 0335.408.708, e-mail: [email protected]
Articolul precedentCopil de 4 ani, din Bârlad, preluat de elicopterul SMURD după o intoxicație cu medicamente!
Articolul următorFOTO. Autoturism mistuit de flăcări la Pogana