Joi, 4 august 2022, ora 14:40, polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, fără victime omenești, pe strada Grădinari din municipiul Huși, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au depistat autoturismul, înmatriculat în județul Vaslui, implicat în evenimentul rutier și au identificat persoana care l-a condus la acel moment, respectiv un bărbat de 54 de ani din Huși.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

          Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Sursa: Realitatea de Vaslui