Cinci bărbați din comuna Zorleni au fost reținuți de polițiști joia trecută după ce în noaptea de 17 spre 18 decembrie a.c., au participat la un scandal izbucnit la o petrecere. Cei cinci s-au bătut pe fondul consumului de alcool și pe lângă loviturile pe care și le-au aplicat reciproc, au avariat și trei autoturisme.

Conflictul a izbucnit în toiul unei petreceri și ulterior s-a mutat afară, unde cei implicați s-au lovit, înjurat și amenințat reciproc. În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție care au identificat cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani, toți din comuna Zorleni, județul Vaslui.

Urmare a cercetărilor efectuate de polițiști, pe data de 19 decembrie, cei cinci au fost reținuți cu ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar patru dintre ei au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate pentru a fi stabilită întreaga activitate infracțională a autorilor precum și pentru tragerea la răspundere a acestora.

Articolul precedentAccident rutier grav în comuna Oltenești: un căruțaș și calul acestuia au murit pe loc
Articolul următorORAR DE LUCRU. Când puteți solicita cazierul judiciar în perioada sărbătorilor