Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat, din comuna Dumești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Dumești, comuna Dumești, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de 13 iunie a.c., ora 18.40, în localitatea Dumești, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict anterior, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi distrus, cu un obiect contondent, geamurile și mai multe bunuri ale unui local de alimentație publică. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 4.000 lei.

             În data de 15 iunie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentMandat de executare pentru un bărbat care a condus beat
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Moștenirea premierului Ponta, dezvăluiri în premieră