Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat, în trafic, tractând o semiremorcă neînmatriculată, care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare false.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, F.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 54 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un camion, înmatriculat în Germania şi o semiremorcă, înmatriculată în Olanda.

”La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru semiremorca în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că aceasta este radiată din circulaţie de autorităţile din Germania începând cu data de 11.09.2019 şi că nu figurează în bazele de date ca fiind  înmatriculată în Olanda. Cu privire la aspectele constatate, F.V. a declarat că este doar şofer al ansamblului de vehicule în cauză şi că nu are cunoştinţă despre neregulile constatate”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentActorii Liceului ”Mihail Kogălniceanu” s-au aflat pe podium la Festivalul de Teatru Bilingv Francofon „Eugen Ionescu” de la Buzău
Articolul următorȘase străzi din municipiul Bârlad beneficiază de trotuare reabilitate