Silviu Avădanei a fost pus în libertate deși mai avea de executat din pedeapsă cinci ani de pușcărie. El a beneficiat de prevederile recursului compensatoriu.

Silviu Avădanei este al patrulea membru al grupului de la Văleni eliberat după ce a făcut mai puţin de jumătate din pedeapsă. El a fost încarcerat în august 2015, acuzat de viol.

Tânărul de 25 de ani a fost eliberat în baza unei decizii a Judecătoriei Vaslui, după doar trei ani de detenţie, chiar dacă mai avea de executat încă cinci.

În noiembrie 2014, Raluca M., care atunci era elevă la un liceu din Vaslui, făcea naveta cu autobuzul acasă, într-o comună apropiată. Într-o seară, în timp ce se afla în staţia de autobuz, lângă ea a oprit Silviu Burada cu maşina şi a întrebat-o dacă nu vrea să o ducă acasă cu maşina pentru a ajunge mai repede, iar ea a acceptat fără să pună la îndoială seriozitatea acestuia, cu atât mai mult cu cât era amică cu el. Numai că, în loc să o ducă acasă, individul, însoţit de un prieten, a dus-o pe un câmp, unde şi-a mai chemat câţiva prieteni, care au violat-o cu sălbăticie. După un proces lung, autorii au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie.

Articolul precedentVineri, școala funcționează după programul normal
Articolul următorTrupul unui nou-născut decedat, stă de 2 luni la morga din Vaslui!