O tânără în vârstă de 27 de ani a fost răpită și violată pe raza comunei Perieni, apoi abandonată într-o pădure. Ea a mers pe jos până în localitatea Ibănești, unde a cerut ajutor și a pus o femeie să sune la 112. Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, 11 noiembrie.

Momente grele trăite de o tânără în vârstă de 27 de ani, de loc din municipiul Tecuci, județul Galați, care susține că a fost victima unui viol și apoi abandonată într-o pădure dintre localitățile Perieni și Ibănești. Surse apropiate anchetei spun că fata ar fi fost luată cu forța și dusă în afara localității Perieni și obligată să întrețină relații sexuale.

„Pe data de 11 noiembrie, la ora 19:24, poliția din Bârlad a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani de pe raza localității Ibănești, cu privire la faptul că în cursul serii la locuința sa s-a prezentat o tânără în vârstă de 27 de ani, care relatat că a fost răpită și violată pe raza comunei Perieni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După ce a fost violată și abandonată, tânăra a mers desculță mai mulți kilometri pe jos, până în localitatea Mânzați, comuna Ibănești, unde a cerut ajutorul unei localnice să sune la 112.

Suspectul, un bărbat în vâsrtă de 40 de ani, din Perieni, este cercetat acum pentru infracțiunile de lipsire de libertate și viol.

Articolul precedent„Chronica Hușilor și a Episcopiei cu aseminea numire” a Episcopului Academician Melchisedec Ștefănescu, reeditată după 150 de ani
Articolul următorPrimăria Bârlad și-a luat mașină nouă: un Duster Prestige în valoare de 95.000 de lei