Scene extreme s-au petrecut ieri pe raza municipiului Bârlad, după ce un bărbat în vârstă de 33 de ani a luat un cuțit în mână și a început să-și amenințe soția și copilul în vârstă de o lună. Femeia, în vârstă de 24 de ani, a reușit să sune la 112 și a spus polițiștilor că nu poate pleca din locuință deoarece este amenințată cu cuțitul.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Bârlad și ale Jandarmeriei, care au solicitat întăriri după ce au văzut că bărbatul era extrem de agresiv.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în comuna Ibănești, era înarmat cu un cuțit iar în brațul stâng îl ținea pe fiul său nou-născut, amenințând că îi va face rău dacă cineva se apropie de locuință. Un polițist de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Bârlad a intervenit și a început să negocieze cu suspectul. Celelalte echipaje de ordine publică au profitat de faptul că bărbatului i s-a distras atenția și au intervenit imobilizându-l. Bărbatului i s-a luat cuțitul, iar copilul a fost preluat în siguranță.

Pe timpul negocierilor cu suspectul, soția acestuia a reușit să fugă din curtea casei. Ea a fost preluată de polițiști și transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad pentru îngrijiri medicale, urmare a leziunilor suferite.

„La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său. La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, care a solicitat întăriri, întrucât bărbatul se manifesta agresiv. Acesta, având în mână un cuțit, amenința cu acte de violență membrii familiei, respectiv pe soția și fiul său, în vârstă de o lună”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost reținut și dus la audieri. Pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. El va fi prezentat azi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentO femeie din Dodești a fost arsă când a încercat să stingă un incendiu izbucnit în locuința sa
Articolul următorO femeie a ars de vie, în locuința sa, în noaptea dintre ani – FOTO&VIDEO