Un șofer din Bârlad a fugit de la locul faptei după ce a provocat un accident rutier în zona Grădină, sâmbăta trecută, în jurul orei 16:30. El s-a predat apoi a doua zi la sediul Poliției din localitate, în prezența unui avocat.

Conducătorul auto din Bârlad, aflat la volanul unui autoturism marca Citroen, se deplasa pe direcția de mers URB către Centru, moment în care, la intersecția din zona Grădină, nu a păstrat distanța regulamentară și a tamponat din spate un alt autoturism. Imediat, acesta a încercat să părăsească locul accidentului și în momentul în care a încercat să ocolească mașina deja lovită, a tamponat un autovehicul cu însemnele TAXI, care mai avea la bord trei pasageri. Cele trei victime din taximetru (o familie cu un copil minor) au fost transportate la spitalul Municipal din Bârlad, unde au fost supuse investigațiilor însă nici una nu a necesitat internarea.

După ce a văzut pagubele pe care le-a făcut, șoferul autoturismului Citroen a abandonat autoturismul și a fugit printre blocurile din zonă. El s-a predat abia a doua zi, duminică – 9 septembrie, polițiștilor bârlădeni, însoțit de un avocat. Pe numele lui, oamenii legii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul care s-a aflat la volan este cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de ordine cât și pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

 

Articolul precedentFugarul Cristian Butnaru, găsit de polițiști și încătușat
Articolul următorIncendiu în Piața Traian