Un șofer a fost rănit, în această dimineață, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată în zona localității Grivița, din județul Vaslui.

Accidentul s-a produs  la o trecere la nivel cu calea ferată de pe DN 24D, în apropierea localității Grivița, unde o mașină a fost lovită de un tren care circula între Galați și Bârlad.

„Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de descarcerare la limita dintre județele Vaslui și Galați, la un accident feroviar, un autoturism fiind lovit în plin de un tren, la trecerea de nivel peste calea ferată care desparte localitățile Grivița și Bălăbănești. În autoturism se află o persoană încarcerată, în stare de inconștiență”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

La intervenție a participat și o ambulanță din județul Galați și a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua victima accidentului feroviar.

De la Detașamentul de pompieri Bârlad a fost alocat un autocamion și un echipaj pentru a ajuta la eliberarea căii ferate de resturile autoturismului.

Trenul transporta pasageri pe ruta Galați – Bârlad, niciunul dintre pasageri și nici conductorul neavând de suferit.

Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentPeste 500 de sportivi și antrenori participă la Cupa României la taekwon-do ITF de la Vaslui
Articolul următorA murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, la vârsta de 54 de ani