Primăria Municipiului Bârlad informează că, luni, 5 august 2019, se finalizează termenul de 8 luni pentru proiectarea obiectivului „Varianta de ocolire a Municipiului Bârlad”. Potrivit calendarului anunțat, la finalul acestui proces ar trebui să înceapă termenul de execuție propriu-zisă a lucrării, care este de 22 luni.

„Importanța respectării termenelor este vitală pentru acest proiect, pentru ca, în final, bârlădenii să beneficieze de acest obiectiv atât de așteptat. În urma discuțiilor avute până acum am primit asigurări că termenele se vor respecta, ceea ce ne face să credem că sunt șanse reale ca în foarte scurt timp să se demareze și lucrările efective. Așteptăm, și noi, alături de toți locuitorii municipiului Bârlad, să vedem exact momentul în care se va începe construcția acestui obiectiv”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că, potrivit Contractului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad”, ofertantul desemnat câștigător, respectiv ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L., a câștigat licitația pentru construcția obiectivului cu prețul de 132.050.652,68 lei, fără TVA. Lucrarea va avea 5 ani garanție.

Articolul precedentCopiii din zona Vaslui vor merge în tabără la Mănăstirea din Ivănești
Articolul următorÎn atenția persoanelor fizice și juridice care generează deșeuri inerte