Sediul firmei de curierat Urgent Cargus din municipiul Bârlad, a fost noaptea trecută ținta unei spargeri. Hoții au pătruns în interior și au fugit cu seiful. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă făptașii sunt aceiași care au dat o spargere similară la o firmă de credite din localitate, la sfârșitul lunii ianuarie.

Aproape la o lună distanță, sediul unei alte firme din Bârlad a căzut pradă spărgătorilor, și de data aceasta aceștia reușind să se facă nevăzuți cu caseta de valori.

Conform informațiilor apropiate anchetei ar fi vorba de trei persoane, care au pătruns în sediul firmei de curierat și au sustras o cutie metalică (seif) după care au fugit.

„Întradevăr se confirmă o spargere, în timpul nopții trecute, la respectiva firmă de curierat. S-a intrat prin forțarea unor gratii de la o ușă și s-a sustras o cutie de valori. Deocamdată nu se cunoaște paguba, fiind în curs de stabilire după inventar”, a declarat pentru Realitatea de Vaslui, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reamintim că pe 30 ianuarie, trei indivizi mascați au reușit să fugă cu seiful dintr-un sediu al unei firme de credite din Bârlad. În seiful respectiv se afla suma de aproximativ 14.000 de lei.

Autorii nu au fost identificați până acum, însă se pare că modul de operare este izbitor de asemănător în ambele cazuri.

Articolul precedent”Ion Creangă-Cel mai frumos mărțișor al românilor”
Articolul următorUn bărbat de 60 de ani, din Bârlad, a fost găsit mort în casă!