„Blejnar, liantul dintre crima organizata si puterea politica” – spunea Ponta cand inca nu era prim ministru. L-a deranjat ca ANAF controla firmele care il sponsorizasera. Dupa scurt timp insa, Baudolino avea sa pastreze traditia „mafiei”. 

Cum a bagat Ponta SRI in ANAF. Cum scapau baietii destepti de la Monaco de taxe si accize cu mana celor care trebuiau sa-i controleze. Combinatii de zeci de milioane de euro furati. Codrut Marta, pusculita mobila a miliardarului fara chip. Cum se transferau mafiile de la o guvernare la alta. Cine l-a bagat in pamant pe Marta. In casa cui a fost vazut ultima oara?

Afaceri cu prostituate, sute de milioane spalate si cheltuieli de zeci de mii de euro la Monaco. Functionari la stat, clienti ai brandurilor de lux pe banii romanilor. Un nou episod bomba din Spovedania lui Rizea, joi, la ora 18:00, la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentVIDEO Noi dezvăluiri, la Realitatea PLUS: Totul despre implicațiile miliardarului fără chip în denunțurile de la DNA, legătura cu Crin Antonescu, Marta
Articolul următorFlorin Cîțu: PNL nu va majora taxele după alegeri. Vești bune în privința veniturilor