Un bărbat din județul Suceava, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea a 10 infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Arbore, județul Suceava, bănuit de comiterea a 10 infracțiuni de furt calificat, 7 dintre acestea comise sub forma tentativei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 22/23 octombrie a.c., bărbatul a pătruns prin efracție în mai multe spații (garaje și magazii pentru depozitare) de pe raza municipiului Vaslui, ocazie cu care a sustras bunuri, obiecte și valori, în valoare de peste 5.000 lei.

În data de 26 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore iar cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articolul precedentTot mai mulți vasluieni băuți la volan
Articolul următorBărbat, reținut de polițiști, după ce și-a bătut familia