Poliţiştii bârlădeni au reţinut un tânăr de 17 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infracţională a unui tânăr de 17 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 19 ianuarie a.c., ora 13:00, persoana bănuită de comiterea infracţiunii ar fi deposedat, prin smulgere, persoana vătămată (o bătrână de 81 de ani) de o poşetă în care se afla o sumă de bani şi bunuri personale. Infracţiunea s-ar fi produs pe casa scării blocului în care locuieşte persoana vătămată, din zona Pieţei Mici a municipiului Bârlad.

Urmare a probatoriului adminstrat, în cursul zilei de 9 februarie a.c., poliţiştii au luat faţă de tânăr măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentZiua Internaţională a siguranţei pe internet: Sfaturi pentru protecția copiilor în mediul online
Articolul următorIa pastila SRS: Discriminare! Pașaportul Covid crește profitul companiilor farmaceutice