Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, lovire sau violențe, violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 21 de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunilor de violență în familie, lovire sau violențe, violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Duminică, 12 aprilie  a.c.,  Poliția Orașului Negrești a fost sesizată,  prin  apel 112,  cu privire la faptul că un bărbat de 21 de ani,  din comuna Băcești, județul Vaslui, agresează mai mulți membri ai familiei sale.

În aceeași seară, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal la domiciliu, și-a lovit fiica minoră și a distrus mai multe bunuri din locuință. De frica acestuia, concubina sa, o femeie de 20 de ani, a plecat de la domiciliu împreună cu copiii. În continuare, bărbatul a plecat în căutarea acestora, intrând în locuința socrilor săi, deși aceștia nu i-au dat acodul și i-au solicitat în repetate rânduri să părăsească imobilul.  

Temându-se pentru starea de sănătate a fiicei și a nepoatelor sale, soacra bărbatului, o femeie de 45 de ani, a plecat în căutarea lor, însă a fost susprinsă de ginere pe drumul public, care a amenințat-o că-i va da foc la casă, lovind-o totodată cu pumnii și picioarele. În apărarea femeii a sărit o altă fiică de-a sa, o tânără de 17 ani, pe care bărbatul a bruscat-o, iar când aceasta a solicitat prin 112 ajutorul poliției, i-a smuls telefonul din mână și l-a trântit de pământ, spărgându-l.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 13 aprilie 2020, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentBILANȚ OFICIAL LA ZI: Coronavirus – 7216 de cazuri confirmate în România! Situația și pe județul Vaslui.
Articolul următorZorleni. Șapte hoți plasați sub control judiciar după ce au spart un depozit de erbicide