Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni efectuează cercetări față de un bărbat de 22 de ani, din Fălciu, județul Vaslui, depistat  în noaptea de 03 spre 04 decembrie a.c. conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 03 decembrie a.c., la ora 23:00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, cu sprijinul unei patrule a Poliției de Frontieră – Sectorul Berezeni, au depistat un autoturism care circula pe DN 24A, condus de către un bărbat de 22 de ani, din localitatea Fălciu, județul Vaslui, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 336, alineatul 1 din Codul Penal.

Articolul precedentTombolă cu premii la meciul de Cupă!
Articolul următorMinor din Cârja, dus cu mandat de executare la Centrul Educativ din Târgu Ocna