ACTUALIZARE. Femeia surprinsă pe acoperișul blocului și bănuită de o tentativă e suicid, este o fostă măicuță, care la vederea echipelor de intervenție, a coborât și s-a ascuns în locuință.

Inițial s-a crezut că apelul la 112 a fost o alarmă falsă, dar după ce salvatorii au discutat cu locatarii blocului de unde s-a efectuat apelul, au constatat că este vorba de o femeie de 35 ani, care se pare că are episoade de depresie datorate faptului că în urmă cu câțiva ani, a fost dată afară dintr-o mănăstire, după ce acesta a avut o relație cu un bărbat și a dat naștere unui copil.

Vecinii femeii spun că mama acesteia s-a sinucis aruncându-se de pe același bloc.

Fosta măicuță nu se află în evidența vreunui medic psihiatru.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Pompierii bârlădeni au fost solicitați să intervină în această după amiază în zona școlii numărul 9, după ce trecătorii au sunat la 112 și au spus că o femeie vrea să se arunce de pe bloc.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:30. Detașamentul Bârlad a intervenit imediat la fața locului cu o autoscară și o Autospeciala de Primă Intervenție și Comandă (A.P.I.C.), numai că alarma nu s-a confirmat.

În imobilul cu patru etaje din vecinătatea școlii, se afla întradevăr o persoană urcată pe terasa blocului dar care făcea curat într-o anexă și arunca diferite obiecte în jos.

Trecătorii și-au imaginat că femeia suferă de vreun episod de depresie și au apelat la numărul unic de urgență 112, crezând că asistă la o tentativă de suicid.

Articolul precedentCJ Vaslui vrea să preia autofrezele DRDP Iași
Articolul următorLocuri de muncă prin rețeaua Eures