Trei tineri din localitatea Draxeni, comuna Rebricea, au ajuns în spatele gratiilor după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică au bătut doi bărbați din municipiul Vaslui. Victimele au ajuns la spital cu răni la cap și picioare.

Cei trei, Gabriel Cîrlescu, Petru Cîrlescu și Florin Radovici, au intrat în conflict verbal cu alți tineri care se aflau în fața unui bloc din zona străzii Feroviari din localitatea Vaslui. De la disputa verbală la o adevărată bătaie în toată regula nu a fost decât un pas, iar victime au căzut doi bărbați, cu vârste de 30 și 35 de ani, care erau în grupul celor care se aflau în fața scării. Urmare a agresiunilor suferite, victimele  au fost transportate la spital cu leziuni traumatice în zona membrelor inferioare și a capului.

„Polițiștii vasluieni au stabilit identitatea agresorilor, aceștia fiind trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, din comuna Rebricea.  Persoanele agresate sunt din Vaslui și au vârsta de 30, respectiv 35 ani. Totodată, a fost stabilit și faptul că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict petrecut în aceeași seară, când unul dintre agresori ar fi avut o dispută verbală cu un grup de tineri între care se aflau și persoanele vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

În urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe Gabriel Cîrlescu, Petru Cîrlescu și Florin Radovici, bărbații bănuiți de comiterea agresiunii iar magistrații de la Judecătoria Vaslui a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentÎncă un caz de pestă porcină africană în zona Cârja!
Articolul următorConcluzie DNA, cu referire la acte false: „Ulterior, fără vinovăție, reprezentanții CJ Vaslui ar fi depus aceste documente…”!