Trei persoane au ajuns în această dimineață la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, în urma producerii unui accident în zona pensiunii Mira. Autoturismul în care se aflau trei femei s-a răsturnat în afara carosabilului.

Accidentul a fost semnalat la numărul unic de urgență 112, dimineață în jurul orei 09:00.

Autoturismul implicat în accident se deplasa pe direcția de mers Bârlad-Crasna. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe al SAJ Vaslui și o autospecială a Detașamentului de Pompieri Bârlad, care au găsit un autoturism Dacia Logan răsturnat lângă marginea carosabilului.

Medicii de pe ambulanță au preluat trei femei cu vârste de 64, 61 și 46 de ani, pe care le-au transportat la Unitatea Primiri-Urgențe din localitate, unde au fost diagnosticate cu policontuzii produse în urma unui accident rutier, ele fiind investigate medical, în stare stabilă.

Femeia care se afla la volan (61 de ani) a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cele trei femei (n.r.-surori) mergeau la înmormântarea mamei lor, moment în care pe DE581 mașina a scăpat de sub control, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat la marginea drumului.

Polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările care au dus la producerea accidentului.

 

Articolul precedentAmplasamentul noului corp de clădire al Spitalului „Elena Beldiman” Bârlad
Articolul următorO femeie în vârstă de 94 de ani, din Vaslui, omorâtă de un cal