Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, ar putea ajunge în arest după ce și-a lovit concubina și tatăl cu un topor. Totul s-a întâmplat după ce agresorul a ajuns acasă beat și a început s-o lovească pe concubina sa (20 de ani) cu pumnii și picioarele.

Polițiștii din Negrești au fost sesizați, miercuri – 11 decembrie, prin apel la 112, despre faptul că bărbatul în vârstă de 20 de ani, în stare de ebrietate, își lovește iubita care locuia cu el în gospodăria tatălui său. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că agresorul îl lovise pe tatăl său cu un topor, atât cu muchia ascuțită cât și cu partea opusă acesteia. De același tratament a avut parte și concubina bărbatului de 20 de ani, care a încasat mai multe lovituri de pumni și picioare, după care a fost bătută și cu toporul, cu partea metalică.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui să dispună măsurile ce se impun.

Bărbatul are antecedente penale și se află în prezent sub măsura controlului judiciar, măsură ce a fost dispusă la data de 22 septembrie 2019.

Articolul precedentAccident rutier în intersecția de la Iris – FOTO&VIDEO
Articolul următorElevii de la două școli din Bârlad au avut „musafiri de seamă”