Mai multe echipaje de salvatori au fost solicitate în această după amiază pe strada Aleea Parc din Bârlad, după ce proprietarul unei locuințe nu mai dădea nici un semn din interior. Cunoscuții s-au alarmat și au simțit că ceva nu e în regulă, știindu-l pe bărbat cu afecțiuni medicale, drept pentru care au sunat la 112.

Două autospeciale ale pompierilor de la Detașamentul Bârlad au plecat la adresa indicată prin apelul la 112 și au pătruns în locuința aflată la etajul 3 al blocului E1. Aici, în holul de lângă baie, l-au găsit pe proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 48 de ani, în stare de inconștiență.

„La sosirea echipajelor de intervenție, după evaluarea situației, s-a hotărât pătrunderea în apartament prin deschiderea unei ferestre. După pătrunderea în interior, proprietarul locuinței a fost găsit căzut jos, între baie și hol. Cercetările sunt efectuate de instituțiile statului abilitate în acest sens”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Un echipaj medical aflat la fața locului i-a aplicat bărbatului manevrele de resuscitare însă în cele din urmă a fost declarat decesul.

Polițiștii fac cercetări în acest caz, trupul bărbatului fiind transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei, urmând a se stabili cauzele care au dus la moartea acestuia.

Articolul precedentUn cetățean moldovean vrut să intre în România cu un autoturism fără drept de circulație pe drumurile publice
Articolul următorMuzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă invită la un „Concert de Crăciun”