Un bărbat din comuna Blândești, județul Botoșani, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Blândești, județul Botoșani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat în localitatea Dragomirești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni s-a stabilit faptul că, în ziua de 28 iunie a.c., bărbatul, care pretindea că este un cunoscut al persoanei vătămate, a convins-o că dorește să depoziteze o cantitate de cherestea în curtea locuinței acesteia și că o va recompensa la întoarcere.

Cu ocazia șederii în gospodăria persoanei vătămate, profitând de vârsta înaintată de acesteia (79 de ani), autorul a sustras o cutie metalică în care se afla suma de 17.500 lei. Prejudiciul rezultat a fost recuperat parțial, urmând a fi predat persoanei vătămate.

Împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore în data de 01 iulie a.c., iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentVasile Mogoș nu uită ”cei 7 ani de acasă”
Articolul următorErou în timpul liber: un paramedic din Bârlad a intervenit la un accident în Gara Bârlad