Un bărbat din comuna Drânceni, a ajuns în arest pentru o perioadă de 30 de zile după ce a dat foc casei tatălui său vitreg. Totul s-a întâmplat după ce acesta fusese avertizat să părăsească locuința, în urma unei dispute cu mama sa.

Dumitru Marian, în vârstă de 27 de ani, locuia într-o casă de pe raza comunei Drânceni, împreună cu iubita și fiul acestora minor. Locuința aparținea tatălui său vitreg și în urma unor neînțelegeri cu mama sa, acesta a fost invitat să se mute în altă parte. Miercuri, Dumitru Marian s-a conformat și și-a mutat toate lucrurile într-o altă locuință de pe raza aceleiași comune. S-a întors însă în toiul nopții și a dat foc la o lenjerie de pat, în interiorul casei, după care a plecat.

Incendiul s-a extins rapid la întreaga locuință, iar prpprietarul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a sunat la 112 pentru a chema în ajutor pompierii. Prejudiciul estimat se ridică la suma aproximativă de 15.000 de lei.

Polițiștii l-au reținut pe Dumitru Marian și l-au dus la audieri, pe numele său fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Huși care au decis arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentIată care sunt cei trei pretendenți de la PSD care se luptă pentru poziția de candidat la funcția de primar!
Articolul următorScandal în trafic: pasager bătut după ce a încercat să aplaneze un conflict