Un bătrân în vârstă de 82 de ani, din localitatea Murgeni, a fost la un pas să-și piardă viața după ce a încercat să verifice dacă furtunul unei butelii de aragaz scapă gaz, folosind o brichetă. În urma incendiului declanșat, două camere ale locuinței au fost mistuite de foc.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:30.

„Punctul de Lucru Murgeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa din localitatea Murgeni. În sprijinul punctului de lucru Murgeni a fost trimis și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiu se manifesta cu violență în două dintre cele cinci camere ale imobilului și riscă să propage cu viteză la nivelul celorlalte încăperi, dar și al podului”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Urmare a incendiului, proprietarul imobilului, a suferit arsuri de gradele I și II la nivelul feței și la un antebraț. Bărbatul de 82 de ani a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Elena Beldiman Bârlad.

În timpul intervenției pompierii au reușit să degajeze două butelii încărcate cu GPL, una dintre acestea fiind în pericol să explodeze.

Imagine