Clipe de groază pentru un bărbat din comuna Banca, după ce în noaptea de 15 spre 16 august s-a trezit în casă cu un individ, care după ce l-a bătut a plecat cu pensia acestuia, nu mai puțin de 1000 de lei. Imediat după ce a plecat tâlharul, victima a sunat la 112.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din localitatea Stoișești – comuna Banca, tocmai ce încasase pensia, lucru despre care aflase cel mai probabil și Gabriel Andrei Munteanu – un tânăr în vârstă de 18 ani, cunoscut cu antecedente penale. La lăsarea întunericului, tânărul recidivist a pătruns în locuința bărbatului de 63 de ani și sub o ploaie de amenințări și lovituri, l-a deposedat pe acesta de suma de 1000 de lei.

Imediat după ce a plecat tâlharul, bărbatul a sunat la 112 și a semnalat cele întâmplate. L-a recunoscut pe autor și l-a indicat polițiștilor care l-au reținut pe 16 august, pe Gabriel Andrei Munteanu și l-au dus la audieri. Ulterior a fost prezentat în fața instanței de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad, care a decis arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Gabriel Andrei Munteanu este acum în arestul IPJ Vaslui și riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 și 10 ani.

Articolul precedentUn vasluian a vrut să fugă de executarea pedepsei dar a fost prins în Vama Nădlac
Articolul următor19 august, prima zi de iarmaroc la Bârlad!