În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

          Ieri, 1 februarie 2023, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au desfășurat activități specifice și au depistat în localitatea Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate, care se sustrăgea la executarea unei pedepse cu închisoarea„.

Pe numele acestuia, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ”tâlhărie calificată”. Fapta a fost savârșită în luna aprilie 2020, în magazia unui spațiu comercial din Popeni, unde persoana vătămată, femeie de 31 de ani, fosta concubină, era gestionară.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentMomentul în care Tristan Tate strecoară un bilet unei jurnaliste – incredibil ce scria pe hârtie! DETALIUL făcut public acum
Articolul următorDouă infracțiuni dintr-un foc comise de un bărbat din Buda