Caporalul Ionuţ Marinescu a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 36 de ani. Militarul a fost plimbat de la un spital la altul, fără însă să primească un diagnostic cert, fiind suspect de hepatită.

Cu doar cinci minute înainte de a muri, povestesc colegii săi, Ionuţ Marinescu le-a spus că se simte bine şi că îşi doreşte să meargă acasă, pentru că vrea să-şi serbeze ziua de naştere împreună cu familia.

La scurt timp însă, a făcut stop cardiac, s-a învineţit la faţă şi a murit. Ultima suflare şi-a dat-o la Spitalul de Boli Infecţioase. Iniţial, a cerut ajutor medicilor de la Spitalul Militar, care l-au trimis la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi aceştia, ulterior, la Spitalul de Boli Infecţioase. Familia, colegii şi prietenii săi aşteaptă rezultatul autopsiei.

Toţi cei care l-au cunoscut au transmis familiei mesajele de condoleanţe

„Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand” ne-a părăsit…   Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm „La multi ani”…. A lasat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterana era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetiţa s-a făcut bine“, anunţă caporalul Dănuţ Albu, preşedintele Ligii Militarilor Profesionisti.

Cine doreşte să ajute familia îndurerată o pare face în contul R069INGB0000999901001582 al cărei titular este Maria Iacob.

Articolul precedentDoi șoferi depistați în Vama Albița fără permise de conducere corespunzătoare
Articolul următorDovada clară că la Bârlad unii polițiști merg mână în mână cu infractorii! AUDIO