Echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență acționează în acest moment la un accident rutier, produs pe Drumul European, pe raza localității 7 Case, la aproximativ 5 km de Crasna.

În evenimentul rutier este implicat un autovehicul de mare tonaj și există o persoană rănită. Un autocamion încărcat cu nisip s-a răsturnat pe DE 581, blocând ambele sensuri de circulație.

La fața locului a ajuns 2 autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță tip B2 (EPA), acțiunea fiind coordonată de Ghiorghe Blagoci, inspectorul șef al IJSU Vaslui.

”La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului a fost găsit un autovehicul încărcat cu nisip, răsturnat perpendicular pe DE 581, șoferul fiind rănit. După acordarea primului ajutor medical, conducătorul autovehiculului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio faciale și toraco abdominale. Au fost asigurate măsurile PSI la fața locului, iar în acest moment, ISU Vaslui acționează cu două autospeciale, dintre care una pentru descarcerare grea, pentru a deschide traficul rutier cel puțin pe un sens. Au fost aduse mai multe utilaje (buldoexcavatoare) pentru a îndepărta nisipul de pe DE 581. De asemenea, este așteptată o automacara de mare capacitate pentru a putea ridica autovehiculul de mare tonaj de pe șosea. Intervenția este una dificilă și de durată”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

 

Articolul precedentLiderul de sindicat de la Transurb a renunțat la greva foamei
Articolul următorATENȚIONARE NOWCASTING: COD GALBEN în județul Vaslui pentru fenomene periculoase