Ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) încadrată un echipaj specializat, intervine în localitatea Dragomirești,  comuna Dragomirești pentru salvarea unui copil în vârstă de aproximativ patru ani, care s-a electrocutat la  nivelul membrului superior.

La caz a fost alocat un elicopter SMURD care va ajunge la fața locului în cel mai scurt timp. Pompierii militari de la Punctul de lucru Ivănești se deplasează în localitatea Dragomirești pentru asigurarea măsurilor PSI la aterizarea/decolarea elicopterului SMURD.

Copilul în vârstă de patru ani a fost găsit conștient,  stabil hemodinamic și cooperant. Prezenta arsuri la nivelul mâinii, arsuri care indicau intrarea și ieșirea curentului electric.

Minorul a primit primul ajutor, după care a fost transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul Iași .

Din declarațiile părinților există posibilitatea ca minorul să fi atins cu palma un conductor electric de la o instalație electrică improvizată.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentCu drag, despre România! Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin, despre adevărata valoare a județului Dâmbovița – joi, ora 20:00
Articolul următorMisiune de salvare la Rădești pentru salvarea unui cal căzut într-o fântână