Poliţiştii Biroului Protecția Animalelor Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Laza,  județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”uciderea animalelor, cu intenție, fără drept” și ”rănirea cu intenție a animalelor”.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”uciderea animalelor, cu intenție, fără drept” și ”rănirea cu intenție a animalelor”, la data de 26 ianuarie 2023, în localitatea Laza.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 26 ianuarie 2023, ora 14.00, pe fondul consumului de alcool, persoana cercetată ar fi agresat două pisici (rasa comună) deținute de familia sa. Urmare a agresiunii o pisică ar fi fost ucisă iar alta ar fi suferit mai multe leziuni.

În data de 27 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”uciderea animalelor, cu intenție, fără drept” și  ”rănirea cu intenție a animalelor”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentTâlhărie în cartierul Confecții: o femeie care ieșise la plimbare cu câinele, a rămas fără telefon
Articolul următorDrumuri naționale închise din cauza condițiilor meteo în județele Brăila, Galați și Vrancea