Incident violent petrecut ieri după amiază, în curtea secției de Psihiatrie a spitalului din Bârlad, după ce un individ a sărit la bătaie la personalul de pe ambulanța instituției și la paznicul de la intrare.

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 18:30, când oamenii aflați în curtea secției de psihiatrie au fost martorii unui incident ieșit din comun. Potrivit relatărilor acestora, când a ajuns ambulanța spitalului, din ea a coborât un bărbat care a sărit la bătaie la brancardierul autospecialei, la șofer și apoi la paznicul de la intrarea în curtea instituției, după care a fugit.

Respectivul agresor Constantin Țiba (aproximativ 30 de ani), este un bărbat din Ploiești care se afla într-un microbuz care circula pe ruta Ploiești – Iași și care a început să devină agitat și să facă crize comisiale. Bărbatul a fost dus la UPU Bârlad, iar de aici medicii l-au direcționat către secția Psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

După ce le-a aplicat mai multe lovituri brancardierului și paznicului, bărbatul din Ploiești a fugit.

Atât brancardierul cât și paznicul, nu au depus până la această oră plângere pentru agresiune împotriva bărbatului agresiv.

Articolul precedentCSM Vaslui, premiată de FRH!
Articolul următorAutoturism semnalat furat din Belgia, depistat la controlul de frontieră