Un minor în vârstă de 17 ani, care era ajutor la o stână din comuna Găgești, a furat mașina proprietarului și a plecat la plimbare. După numai câțiva kilometri s-a răsturnat, a abandonat autoturismul și a fugit.

Aventură care se putea sfârși tragic pentru un tânăr de numai 17 ani – Ionuț P., din localitatea Tupilați, județul Vaslui. Acesta a profitat de neatenția proprietarului stânii unde lucra ca ajutor, a sustras autoturismul, o Dacia Logan, și a plecat la plimbare. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 mai a.c. .

Lipsa de experiență la volan, pentru că tânărul nu avea vârsta legală pentru obținerea permisului de conducere, a făcut ca acesta să iasă de pe carosabil și să se răstoarne în vegetația de lângă marginea drumului. Șoferul de „ocazie” s-a ales cu răni superficiale și a fugit de la locul accidentului.

Inițial, polițiștii au tratat cazul ca fiind cu autor necunoscut. Însă în urma cercetărilor au stabilit că vinovat de furt și accident este chiar ajutorul de la stână. Pe numele lui Ionuț P. s-a întocmit dosar penal pentru furt și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

Articolul precedentFinala Superligii de rugby 2019: CSM Știința Baia Mare a luat trofeul. CSM Bucureşti a câștigat finala mică
Articolul următorPeste 4.000 de vasluieni au votat în prima oră