Trei bărbați cu vârste de 24, 51 și 33 de ani, din comunele Coroiești și Iana, au fost reținuți de polițiști după ce pe data de 2 decembrie, aceștia au luat cu forța o tânără în vârstă de 24 de ani, i-au luat telefonul mobil și au urcat-o cu forța într-un autoturism, după care au dus-o în localitatea Hreasca.

Incidentul s-a petrecut luni, 2 decembrie, în zona autogării din Bârlad, în jurul orei 16:00. Cei trei bărbați au deposedat-o pe victimă prin acte de violență de telefonul mobil, după care au obligat-o să urce într-un autovehicul și au transportat-o în localitatea Hreasca din comuna Coroiești.

Conform cercetărilor s-a stabilit că între victimă și agresori există relații de rudenie, unul dintre ei fiind chiar tatăl tinerei în vârstă de 24 de ani. Bărbatul de 33 de ani este fostul concubin.

Polițiștii i-au reținut pe doi dintre ei, respectiv tatăl victimei și pe fostul concubin, cu ordonanță de reținere pentru 24 de ore, după care au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Al treilea participant, bărbatul de 24 de ani, este cercetat în stare de libertate.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări, cei trei bărbații fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul precedentUn bârlădean a ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce s-a urcat beat la volan, fără permis și a distrus 2 mașini!
Articolul următorCasă cuprinsă de flăcări la ieșire din municipiul Vaslui – FOTO