Un salvator are nevoie de ajutorul nostru!

Copiii sunt rațiunea de a fi a oricărei familii.

Părinții iubitori își dedică viața pentru creșterea, dezvoltarea și împlinirea umană a copiilor lor, bucurându-se pentru realizările acestora și întristandu-se pentru suferințele lor.

Din nefericire, există situații când dragostea și eforturile părintești nu sunt de ajuns.

Un caz de maxim dramatizm al suferinței este și cel al colegei noastre plt.maj. Cristina Stase, subofiter operativ în cadrul Detasamentului de Pompieri Medgidia.

Ea lupta pentru viata propriului copil, care are nevoie de o interventie neurochirurgicala în Turcia, iar pentru aceasta interventie este nevoie și de ajutorul nostru, al tuturor.

În urma cu o saptamana, Ana Maria, în varsta de 11 ani, a fost diagnosticata cu o tumoră cerebrală, iar viața ei este în pericol.

“Având in vedere costurile mari ale investigațiilor medicale (internare, analize, operație, tratamente) și ulterior intervențiile medicale necesare, facem un călduros apel pentru sprijinirea părinților si acordarea unei șanse la viața normală a acestui copil,” transmit colegii ISU Constanța.

Contribuțiile bănești pot fi depuse in conturile:

RON – Banca Raiffeisen

RO38RZBR0000060010388700 – Cristina Stase

RON – Banca Transilvania

RO41BTRLRONCRT0V25457801 – Pana Mariana

EUR – Banca Transilvania

RO26BTRLEURCRT0V25457801 – Pana Mariana

Orice sumă contează!

Sursa foto ISU Constanța/Facebook

 

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentCetățenii repatriați din Maroc, mulțumiți de modul în care Guvernul României a reușit să-i aducă înapoi în acasă
Articolul următorUn tânăr a fost prins cu 30 de kilograme de petarde și artificii