Un autoturism condus de un șofer începător a intrat în această după-amiază într-un gard al unei locuințe și a rupt o țeavă de alimentare cu gaz metan. Incidentul s-a petrecut pe strada Ecaterina Teodoroiu din Bârlad.

Imediat, la fața locului s-au deplasat echipe de intervenție ale furnizorului de gaz și au întrerupt alimentarea conductei de gaz avariate.

Pompierii militari de la Detașamentul Bârlad au asigurat zona pentru a preîntâmpina un incendiu sau o eventuală explozie, urmare a accidentului.

La volan se aflat un tânăr în vârstă de 19 ani, care a efectuat un viraj la stânga, a lovit o bordură după care a pătruns pe contrasens și a lovit gardul unei case.

„Din primele verificări efectuate, se pare că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei de rulare la condițiile de drum, pe fondul lipsei de experiență în condus (conducătorul auto detine permis de conducere din mai 2019)”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În auto, se mai aflau 3 tineri (B – 18 ani – Bălăbănesti – GL, B – 18 ani – Bârlad și B – 17 ani – Iana) care nu au suferit vătămări.

Articolul precedentDESCOPERIRE MACABRĂ! Cadavru uman găsit în râul Bârlad
Articolul următorA murit copilul în vârstă de 3 ani, care a ars la Mânzați, săptămâna trecută