Luni, 15 august, în jurul orei 15.50, un tânăr de 19 ani din municipiul Buzău, posesor de permis de câteva luni, a fost protagonistul unei cascadorii pe raza localității Muntenii de Jos, județul Vaslui. Șoferul s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini din fața sa și la un moment dat, în fața sa, a apărut un alt autoturism care circula regulamentar. Pentru a evita impactul, buzoianul a tras de volan, a părăsit partea carosabilă și a ajuns în gardul unei locuințe din localitate.

„Un autoturism înmatriculat în județul Buzău, condus de un tânăr, în vârstă de 19 de ani, din municipiul Buzău, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat peste gardul unei locuințe chiar în fața casei unei familii din localitate. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Gardul a fost distrus în totalitate, iar mașina, în care se mai aflau doi pasageri, a fost serios avariată.

Buzoianul deținea permis de conducere din septembrie 2021 și în urma acestei isprăvi i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile și i-a fost reținut certificatul de înmatriculare. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

Tânărul buzoian s-a dovedit și norocos pentru că, în urma cascadoriei, a scăpat fără nici o zgâritură. De asemenea, nevătămate au scăpat și alte două persoane, pasageri în autoturismul care s-a oprit în peretele casei. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentDin 20 august, amenzi mai mari pentru șoferii fără rovinietă
Articolul următorVIDEO. Trafic îngreunat din cauza ploilor pe DE 581. La Bârlad s-a transmis mesaj RO-ALERT