Noaptea trecută, în jurul orei 03:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Stroe Belloescu, în municipiul Bârlad,  județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Perieni, județul Vaslui.

Acesta a prezentat, pentru control, un permis de conducere provizoriu, emis de către autoritățile din Marea Britanie. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu îi conferă persoanei deținătoare dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din România.

Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Sursa: Realitatea de Vaslui