Cristian Butnaru, tânărul din Bârlad judecat pentru un viol comis în 2015, a fugit ieri de polițiștii bârlădeni care s-au prezentat la domiciliul său cu mandat de arestare.

Mandatul de arestare a fost emis de magistrații de la Curtea de Apel Iași pe data de 6 septembrie a.c., urmare a revocării măsurii arestului la domiciliu sub care se afla suspectul.

La sfârșitul lunii trecute, aflându-se în arest la domiciliu, Cristian Butnaru și-a bătut mama și concubina după care la vederea polițiștilor a încercat să fugă. Acesta a fost prins la câteva străzi distanță iar polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru violență domestică, înaintând totodată către instanța de judecată propunerea revocării măsurii arestului la domiciliu.

Judecătorii de la Curtea de Apel Iași au considerat că suspectul nu a respectat condițiile și termenii controlului judiciar impus și au emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Imediat, la poarta casei lui Cristian Butnaru s-au prezentat oamenii legii pentru a pune în aplicare mandatul de arestare. La vederea acestora, suspectul a sărit un gard spre curtea unui vecin și a fugit. Polițiștii au plecat în urmărirea lui, însă nici până la această ora suspectul a nu a fost prins, după ce a fost urmărit pe mai multe străzi din cartierele de case Podeni și Munteni.

Reamintim că în respectivul dosar de viol mai este implicat și Marian Ghintuială, cât și psihologul Ionel Brătianu. Dosarul se află pe rolul instanțelor din Iași după ce a fost strămutat la cerere.

Articolul precedentCriză acută de constructori în Vaslui
Articolul următorBărbat lovit de tren între Tălășmani și Docăneasa